Inauguració Exposició Nadal 2012, Bar Domino

events /eventos

Image

El dia 16 de desembre inauguro exposició al Bar Coctelería “Domino”, al Carrer de les flors num 16, tocant al Paral·lel. És una proposta que ha sorgit arrel del mural que vaig realitzar per decorar la persiana del local.

It’s a woman’s world, perquè? 

El títol de la exposició és “It’s a woman’s world”, fa referència a la cançó de James Brown “It’s a man’s world” (si la voleu sentir feu click aquí). És una cançó que parla sobre el fet de que vivim en un món d’homes , però que no serien res sense una dona al costat.

D’alguna manera volia invertir el significat de la cançó, doncs els meus dibuixos són basicament dones, per tant, és un món de dones. La exposició és una mostra d’il·lustracions en la mateixa línea que la última exposició, però amb algunes novetats.

De totes maneres, he descobert que existeix també una cançó que podria ser la banda sonora de la expo, que es diu “it’s a womans world” de “The Jags” un grup dels 80. Si la voleu sentir : aquí.

Us convido a que descobriu el un bar molt autèntic del Paral·lel, que fan uns montaditos i uns còctels molt bons, i que ens ofereix la possibilitat d’aprendre a ballar salsa en un dia, el dia de la inauguració.

per saber més: facebook.com /CocteleriadeAutor

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s