Una mirada al 2016, per tirar endavant amb el 2017!

events /eventos

Ja ha començat un nou any, un nou curs i uns nous desitjos per a aquest 2017.

Diuen que per a encarar un nou curs és recomanable fer un repàs dels objectius assolits l’any anterior. Així que començaré l’any innovant i dedicaré un temps a fer aquesta reflexió sobre aquest any passat. Aquesta idea m’ha vingut, gràcies a l’il·lustrador Magoz que en el seu blog acostuma a fer recomanacions i consells per a il·lustrador/es.

Una bona manera de revisar l’any és repassant els correus per data, i veient com han anat els projectes amb els clients. És una tasca pesada, però després serveix per a recuperar contactes i tenir una imatge general de com ha anat.

El 2016 vaig començar a col·laborar amb la revista “la Maleta de Portbou”.
He continuat col·laborant amb “Pikara magazine”, i m’he animat a il·lustrar una secció nova sobre coaching feminista fent il·lustracions animades en format gif.

gafas_feministas_webok

He mantingut la revista Cuadernos de Pedagogía, amb la novetat d’ il·lustrar la secció d’opinió mensualment, generant dues il·lustracions cada mes. Això m’ha suposat un repte, m’ha creat una rutina de feina i m’ha fet adonar que la creativitat molts cops és qüestió de repetició i perseverança, i no pas tant de talent i prou.

escuela_mundo.jpg

He intentat internacionalitzar-me, he escrit a diverses agències de França i alguna anglesa. Vàries diuen que els agrada molt la meva feina, però que ara no necessiten ningú.

Pel que fa a col·laboració voluntària, he fet un cartell per a Nit dempeus de pl. Catalunya (Nuit Debout).

cartell2.jpg

Al febrer, vam realitzar el taller  “Vesteix Poesia”amb la Lourdes, incorporant una vessant de tallerista a la meva vida, a l’Espai Avinyó de Barcelona .
12710966_1505746923065903_2693355346907037_o-1

etiquetajpg

També es va moure l’exposició-recull d’il·lustracions guanyadores del premi Junceda 2015. He aconseguit que s’exposin al Centre Cívic Horta Guinardó i també a Ca la Dona, on he conegut el col·lectiu Fem Art. Gràcies a tot això, he assistit a les Jornades feministes.

Finalment m’ha sortit un encàrrec amb l’Ajuntament de Vitòria per a l’Escola d’Igualtat, un altre per al Consell de Joventut de Barcelona i una col·laboració amb Setem.

14199534_1839102039646592_991797708528214994_n.jpg

El 2016 ha estat un any intens de creixement pel que fa a la il·lustració. Esperem que l’any que ve vagi encara millor!!

Respecte a la meva vida personal he pogut viatjar a Cadiz, Hèlsinki i Lisboa. Tres llocs que m’han omplert i m’han enriquit molt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s